Chişinău, CEC – Comisia Electorală Centrală (CEC), informează că astăzi 29 mai 2018, la ora 9:00,  la Î.S. F.E.-P. „Tipografia Centrală” (mun. Chișinău, str. Florilor, 1), a început confecționarea matriței necesară pentru tipărirea buletinelor de vot, pentru turul al doilea al alegerilor pentru funcția de primar general al mun. Chișinău din 3 iunie 2018.

În total, vor fi tipărite 634 547 buletine de vot, dintre care 408 080 în limba română și 226 467 în limba rusă. Lungimea buletinului va fi de 124 mm, iar lățimea  – 140 mm. Tipărirea buletinelor va costa circa 106 603 lei.

Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun.

Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Reamintim că pentru turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al mun. Chișinău, în buletinele de vot vor fi înscriși doi candidați: Ion Ceban din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”.