Comisia Electorală Centrală precizează că, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin prezidențial, cetățenii cu drept de vot pot solicita informații sau face precizări la Centrul de Apel, la numărul de telefon (+373) 22 880101

Alegătorii vor putea solicita Centrului de Apel informații cu privire la concurenții electorali, arondarea la secții de votare, verificarea corectitudinii datelor înscrise în listele electorale, procedura de vot și altele. Menționăm că nu pot fi depuse contestații prin intermediul Centrului de Apel.

Linia de informare a Centrului de Apel va funcţiona de luni până vineri, între orele 8.00 – 17.00, iar perioada 14-15 noiembrie 2020 programul de lucru va fi extins până la 24 de ore pe zi.

Centrul poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova sau din afara țării. Menționăm că funcționalitatea acestuia va fi coordonată de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală (CEC).